Menu overslaan en naar de inhoud gaan
U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.
Immo Fixed
Immo Fixed

Magnifieke Designvilla M op een perceel van 6.293m² te koop

Stel je voor dat jij deze droomvilla in Kapellen je (t)huis kon noemen. Het zou zomaar kunnen want deze bouwgrond met unieke, nieuw te bouwen villa is nu te koop. Jij kan er een super-de-luxe moderne nieuwbouwwoning realiseren, helemaal op maat van jouw wensen! Wens je graag een andere stijl? Geen enkel probleem. Onze partnerarchitect kan dit samen met jou naar wens uitwerken.

Het zeer ruime bouwperceel van Villa M situeert zich tussen Kalmthout en Brasschaat, op slechts 13 min rijden van de Royal Antwerp Golfclub en is gelegen in een zeer rustige en groene omgeving met unieke, architecturale mogelijkheden.

Er werd een voorbeeldontwerp opgemaakt dat een idee geeft van de mogelijkheden.

Deze parel van een woning kenmerkt zich door een unieke architectuur en zeer brede bouwstijl met een gevelbreedte van 30 meter. Hierdoor creëer je een enorm wauw-effect. De gelijkvloerse verdieping wordt zo groot mogelijk gemaakt waarbij het vloerplateau 250m² bedraagt inclusief overdekte parkeerplaatsen. Alle luxe en comfort kan u in deze prachtige villa terugvinden.
Uniek is ook de mogelijkheid om de villa dieper op het perceel te bouwen waardoor een prachtig lange oprijlaan tot de opties behoort. Momenteel is de voortuin 30 meter lang. Van een fantastische entree gesproken! Dit kan ook nog aangepast worden indien gewenst.

Indeling:
- functies gelijkvloers: ruime leefruimte, open keuken met aansluitende berging, eetruimte, inkomzone met toilet, carport voor 3 wagens , 2 kinderkamers, 1 badkamer, bureau
- functies verdieping +1: Masterbedroom met dressing en ensuite badkamer
 

Immo Fixed

De omgeving

Het zeer ruime bouwperceel van Villa M situeert zich tussen Kalmthout en Brasschaat , op slechts 13 min rijden van de Royal Antwerp Golfclub. Het is gelegen in een zeer rustige en groene omgeving met unieke architecturale mogelijkheden.

Immo Fixed

De omgeving

Het zeer ruime bouwperceel van Villa M situeert zich tussen Kalmthout en Brasschaat , op slechts 13 min rijden van de Royal Antwerp Golfclub. Het is gelegen in een zeer rustige en groene omgeving met unieke architecturale mogelijkheden.

Immo Fixed

Mogelijkheden en budget

De indeling, technieken & afwerking van Villa M zijn volledig aanpasbaar naar wens. Wil je meer of minder slaapkamers of een andere indeling? Dat kan allemaal! Een groter of kleiner concept, al dan niet met een garage of kelder, zijn eveneens perfect mogelijk. We werken voor dit project samen met toparchitect Ines Verhaegen en haar team die op maat van jouw wensen dit ontwerp kunnen aanpassen.

Kwaliteit is alvast gegarandeerd. Met de vooropgestelde architectuur, afwerkingsgraad en prachtige omgeving is het heerlijk wonen in Villa M.
Indicatiebudget: voor deze unieke woning is een totaalbudget te voorzien vanaf €1.399.000 voor de constructie van de woning en de aankoop van de grond exclusief btw, registratierechten, aankoopkosten, erelonen, tuinafwerking, zwembad, enz.

Als je de grond apart wenst aan te aankopen, dan kan dit voor €549.000 exclusief aankoopkosten. Hier kan je alle informatie terugvinden: https://www.immofixed.be/detail/te-koop-grond-kapellen/6451417

Plan alvast je bezoek in om het gevoel van de omgeving en het perceel in je op te nemen.

Richtprijs:

€ 1 399 000